Zadní panel skříněk "RKL" s upevněním na DIN lišty

Pro rychlou a snadnou instalaci skříněk na DIN lištu podle DIN EN 60715 TH 35 označovanou klobouková. vyvinula společnost Fischer Elektronik zadní panel s integrovaným upevněním horního klobouku. S novým zadním panelem RKL ... je nyní možné připevnit různé varianty pouzdra od Fischer Elektronik na lištu. Robustní zadní panel, sestávající z extrudovaného hliníkového profilu, má speciálně vyvinutý obrys, který je vhodný pro různé tloušťky DIN lišty podle DIN EN 60715 TH 35 (1 mm až 2,3 mm). Připevnění pouzdra na vrchní lištu je umožněno vtlačenou pružinou z nerezové oceli, která zajišťuje bezpečné a bezpečné uchycení Poloha svorky na RKL ... byla zvolena tak, že pouzdro je umístěno ve středu vrchní lišty.

Zadní stěna RKL ... je nabízena ve standardním portfoliu pro 22 různých pouzder. Vyfrézuje se podle příslušného obrysu a velikosti pouzdra a nahrazuje zadní desku krytu. Zákazník si může vybrat ze tří různých povrchů: přírodní eloxovaná barva (ME), černá eloxovaná (SA) nebo elektricky vodivá transparentní pasivovaná (TP). Další velikosti, povrchové úpravy nebo dodatečné mechanické zpracování jsou realizovány podle specifikací zákazník.

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy jsou vám k dispozici odborníci firmy Fischer Elektronik.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.