Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.

Fischer Elektronik rozšiřuje svoji servisní nabídku

Uvedené miniaturní ventilátorové agregáty jsou velmi efektivní a účelné k použití při odvodu většího množství tepla z nejmenších prostor. Kombinace proudění odpovídající struktury žeber ve spojení s výkonnými ventilátorovými motory vede k podstatně většímu odvodu tepla na jednotku objemu ve srovnání s přirozenou konvekcí. Pro tento účel rozšiřuje společnost Fischer Elektronik svou stávající řadu miniaturních ventilátorových agregátů o verze LAM 6 a LAM 6 K. Nové verze mají rozměry 60x60 mm a lze je obdržet v úpravě pro montáž tranzistorů pomocí šroubů a nebo použitím speciální spony. Základní profil miniaturních ventilátorových agregátů sestává z jednoho kusu a je vyroben z lisovaného aluminia .Základní konstrukce samotného průřezu pravoúhlého obvodového rámu o tloušťce materiálu 5,5 mm, slouží zároveň také jako montážní plocha pro upevnění součástek. Pro lepší odvod tepelné ztráty vznikající na součástkách mají montážní plochy na zadní straně ,tzn. uvnitř struktury uzavřeného kanálu další geometrický útvar žebrování.

Ten absorbuje teplo uvolňované součástkami a odvádí jej do vnitřního vzduchu struktury komory. Axiální motory ventilátoru jsou vysoce kvalitní a lze je instalovat do montážních otvorů již integrovaných v profilu. Nové miniaturní ventilátorové jednotky LAM 6 a LAM 6 K mají volitelně napětí motoru ventilátorů dle přání zákazníka 12V, 24V a 48V. Montáž součástek u LAM 6 se provádí klasicky pomocí šroubů s použitím dodatečně vytvořených závitů nebo u LAM 6 K tkzv. zajišťovacími přidržovacími pružinami tranzistorů. Součástí verze řady LAM K jsou speciální postranní montážní plochy pro polovodiče s drážkami , které zaručují pomocí vhodných zajišťovacích ,upevňovacích pružin bezpečné a rychle připevnění požadované součástky k montážní ploše .Příslušný kontaktní tlak dosažený pružinami je zárukou optimální přenos tepla mezi součástkou a ventilátorovou jednotkou. Univerzální přídržná péra THFU 1-7 byla vyvinuta pro pouzdra tranzistorů TO 218, TO 220, TO 247, TO 264 a různé SIP Multiwatt a také výkonové tranzistory bez otvorů v pouzdrech. Při instalaci přídržné pojistné pružiny ,nezávisle na typu upevnění, pružina zůstává na svém místě a fixuje tranzistor na montážní ploše vysokým kontaktním tlakem. Posuv v příčném směru není možný ,což je určeno celkovou konstrukci.

Případné doplňující mechanické CNC zpracování, modifikace speciální provedení a povrchové úpravy jsou realizovány podle specifických zadání zákazníka.

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy jsou vám k dispozici odborníci firmy Fischer Elektronik: www.fischerelektronik.cz

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.