Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.

Spojovací konektory desek tištěných spojů s malým rastrem

Elektronické sestavy stále ve zvýšené míře získavají kompaktnější charakter. To vyžaduje od výrobců spojovacích konektorů výrobu konektorů s menším rastrem kontaktů. Proto vytvoření rastru 2,0mm a 1,27mm, kromě standardníh roztečí 2.54mm, je stále důležitější. Požadavky na konektory jsou většinou stejné. Teplotní odolnost plastového tělesa, musí odpovídat požadavkům pro pájení v horké vlně, plasty pro tento izolátor se musí být menší, stejně tak i tloušťky stěn v řádu několika desetin milimetru výplně. Možný proudová zatížitelnost by neměla být podstatně nižší, minimálně ve rastru 2,0mm. Zde získávají tzv LCP plasty - tekuté krystalické plasty- stále větší důležitost. Materiály kontaktů by měly mít určitou pevnost v ohybu, to platí především pro kolíkové kontakty. Kromě CuZn slitin, které mají dobrou elektrickou vodivost jsou slitiny CuSn obzvláště vhodné pro extrémní případy ohýbání. Také způsoby balení vhodné pro automatické osazování jsou stále základem obchodního úspěchu. Zde se vstupuje do popředí používání odpovídajících zásobníků "Tape & Reel" (pás a cívka).

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy, odborníci výrobce Fischer elektronik jsou vám plně k dispozici.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu:

300dpi download "jpg"