Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.

Skříňka „Curve“ „Křivka“ byla nominována jako skříňka roku

Designová skříňka Curve od Fischer Elektronik bylo nominováno na „Electronic Industry Awards 2023“ v kategorii „skříňka roku“. Ocenění Electronics Industry Awards, které pořádá vydavatel časopisu Components in Electronics (CIE), Datateam Business Media, již šestý rok po sobě oceňuje dokonalost a vynalézavost v celém elektronickém průmyslu. V kategorii „Případ roku“ je oceněna skříňka, které vyniká svou originalitou, inovativností a technickými možnostmi.

Získání ceny vyzdvihuje možnost odlišit se od konkurence a otevírá nové trhy.

Designová skříňka Curve od Fischer Elektronik je univerzální skříňka s elegantním designem, složená ze dvou aluminiových profilů zasunutých do sebe. Nárazu vzdorné plastové designové rámy mají protiskluzové vlastnosti a kryjí šrouby. Vodicí drážky v ve stěně skříňky umožňují zasunutí 100 mm Eurokarty nebo montážní desky. Dále poskytují polo skořepiny vodicí kanálky pro vložení matic a závitových pásků, které mimo jiné umožňují uchycení nestandardních desek plošných spojů. Standardní skříňka je k dispozici v šesti různých délkách, dvou různých povrchových úpravách a šesti různých barevných kombinacích pro designových rámečků. Jiné délky, povrchy a barvy jsou k dispozici na vyžádání. Základní pouzdro a krycí desky lze opracovat, povrchově upravit a potisknout dle požadavků zákazníka.

Skříň Curve šetří čas na výrobní lince díky efektivní funkci víka a zvyšuje produktivitu díky inovativnímu vnitřnímu designu. Poskytuje bezkonkurenční výhody výrobcům i koncovým uživatelům, kteří hledají vysoce kvalitní a rychlá montážní řešení. Díky svým výjimečným vlastnostem je Curve Enclosure silným kandidátem na ocenění Skříňový výrobek roku.

Kliknutím sem přejdete přímo na produkty.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.